Yedek Parçalar ve Sarf Malzemeler

Mikrotek, yedek parçalar ve sarf malzemeleri ikiye ayırmaktadır. Bunlardan ilki standart yedek parçalardır. Bunlar; UV-C dezenfeksiyon ünitesi, hepa filtreler, kompakt filtreler, hassas filtreler, torba filtreler, ısı ve nem sensörleri, basınç sensörleri ve kontrol üniteleridir.

 

UV-C dezenfeksiyon ünitesi, havalandırma sistemlerinin mikroorganizmalara ve bulaşıcı hastalıklara karşı kurulmuş dezenfeksiyon özelliği olan lambalardır. Belirtilen bir çalışma ömründen sonra ürünlerin değiştirilmesi ve yenilerinin takılması gerekmektedir..

 

 

 

Hepa FiltreHepafiltreler:Hastanelerde ameliyathane, yoğun bakım üniteleri ve yanık tedavi odası gibi alanların hava kalitesi oldukça önemlidir. Mikrotek, havalandırma ve iklimlendirme sistemlerinin olduğu temiz oda uygulamaları için EN1822 standartlarına göre belirlenmiş verimli hava filtreleri yani Hepa filtreleri (H13-H14) kullanıcıya sunmaktadır

 

 

 

 

Kompakt filtreler, hastaneler, ilaç fabrikaları ve hassas filtrasyon gerektiren endüstriyel tesislerde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Kompakt Filtreler yüksek filtre yüzey alanını elde etmek amacıyla üstün kalitedeki filtre kâğıdının mini pile dizaynı ile katlanarak plastik çerçeve içerisine yerleştirilmesi ile oluşturulmaktadır. Kompakt filtreler geniş fitre yüzeyi, yüksek hava debisinde düşük basınç kaybına olanak vermektedir. Kompakt filtrelerin hafif ve kompakt yapısı sayesinde, yüksek hava debisinde kolay kullanım avantajı elde edilmektedir.

 

 

 

Torba filtreler yüksek verim ve hassas filtrasyon gerektiren uygulamalarda ön filtrasyon sonrası kullanılmak üzere üç tabakalı üstün kaliteli sentetik filtre malzemesinden üretilmektedir. Filtre malzemesinin patlamaya ve sızdırmaya karşı dayanıklı olması için sonik kaynak kullanılmaktadır. Hassas filtreler ise tüm havalandırma ve klima santrallerinde ön ve hassas filtre olarak yüksek kapasitede kaba ve ince toz yakalamak için kullanılırlar. Mikrotek’ın kullanıcısınaulaştırdığı F5 ve F9 hassas filtreler, torba filtre imalatında kullanılan üstün ultrasonik dikiş teknolojisi ile kendinden destekli cep yüzeyleri tam sızdırmaz hassas filtrasyon kalitesi sağlamak için kullanılmaktadır.

 

 

Mikrotek, ısı ve nem sensörleri yedek parçalarının temini ile kullanıcıların ortamda bulunan havanın ısı ve nem açısından dengeleyebilmesi için gerekli teçhizatı sağlamaktadır. Bunun gibi sıcaklık, basınç ve pozisyon gibi fiziksel değerlerin anlamlı değerler olabilmesi için niceliklerinin belirlenmesi ve ölçülmesi gerekir. Mikrotek standart yedek parça ürünlerinden biri de bu ölçümlerin yapılıp anlamlı değerler belirlenmesini sağlayan basınç sensörleridir. Standart yedek parçaların sonuncusu ise kontrol üniteleridir. Havalandırma sistemine bağlanan bir kanal aracılığıyla iklimlendirilmiş havayı binaya dağıtan hava kontrol üniteleri de Mikrotek’in kullanıcılarına sunduğu ürünlerdendir.

 

 

 

 

Yedek parça ve sarf malzeme ürünlerinin ikinci kısmını aseptizör cihazları yedek parçaları oluşturmaktadır. Belirli marka aseptizörlerin yedek parçalarını bünyesinde bulunduran Mikrotek, çözüm ortaklarına ulaşım kolaylığı sunmaktadır. Firmanın bulundurduğu markalar ise AİRPLUS marka aseptizör yedek parçaları, HİJYENAİR marka aseptizör yedek parçaları, HYSIS STERİFLUX marka aseptizör yedek parçaları, ATA CLİNİCAİR AİRDATA CLNX aseptizör yedek parçalarıdır.

Mikrotek’ten yedek parçalar ve sarf malzemeler ve diğer ürün ve hizmetler hakkında ayrıntılı bilgi ve fiyat teklifi almak için iletişim numarasından firma ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz.